Színészbüfé/Büfészínész 2.

Thumbnail
Színház: Örkény István Színház
Szerző: Az Örkény István Színház művészei, szerkesztette Mácsai Pál
Rendező: Mácsai Pál
Időtartam: Az előadást 1 részben, szünet nélkül játsszák, hossza kb. 90-100 perc
Időpont: 2021. március 27. 20:00 CET
Nyelv: magyar

Az Örkény Színház március 27-ei streamelt előadása jegybevételének felét a független társulatoknak ajánlja fel a Független Előadóművészeti Szövetségen keresztül.

Mennyiség:
Kuponbeváltás
Az előadásra jegyet vásárolni március 27. 18:50-ig van lehetőség.
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

Az Örkény Színház március 27-ei streamelt előadása jegybevételének felét a független társulatoknak ajánlja fel a Független Előadóművészeti Szövetségen keresztül.

Azt meséld el, Kriszta, Máté, Imi, Epi, István, Ancsa, Laci, Betti, Tünde, Pali, Zsolti, Máté, Marci, Judit, Csabi, Anna, Milán!

Ma este pályánk emlékezetes pillanatairól mesélünk. Mindarról, ami a színpadon megtörténhet, tehát meg is történik: találkozásokról, amelyektől kaptunk valamit, esetekről, ahol megértettünk valamit, sikerekről, ahol elértünk valamit, bakikról, ahol elrontottunk valamit. Célunk nem csak a nevettetés, (az is), hanem főleg az, hogy személyes történeteinken keresztül megmutassuk valamiképp a színházi munka egyszerre komoly és groteszk természetét. És ha saját esetekről beszélünk, bizonyára szóba jön az a színházi anekdota-kincs, amely színházi társalgókban öröklődik gyakran nemzedékről-nemzedékre.

További előadások