Facebook pixel

RICSÁRDGÍR BADJAZZ BIGBAND - The Last Akusztik KoalaMusic

Műfaj: Könnyűzene
Az együttes neve: Ricsárdgír zenekar
A koncert helyszíne: Magyar Zene Háza, Koncertterem
Időtartam: 1 óra 30 perc
Nyelv: magyar

2 990 Ft

A rögzített koncertekre történő jegyvásárláshoz és a kupon beváltáshoz regisztráció szükséges!
Jegyvásárlás - 2990 Ft
A megváltott jegy a rögzített koncert első megtekintésének időpontjától kezdve egy hétig érvényes. Ezen időtartam alatt a rögzített koncert megtekintése megszakítható és újrakezdhető, azonban összesen két alkalommal nézhető meg teljes terjedelmében.
Havi előfizetés vásárlása - 7990 Ft / hó
Havi megújuló előfizetéssel bármely „bármikor elérhető” kategóriába tartozó előadást és koncertet megtekinthet az előfizetés időtartama alatt, korlátlanul. Az előfizetés határozatlan idejű és bármikor lemondható a „Fiókom” menüpont alatt. Lemondás esetén az előfizetés a megkezdett egy hónapos időszak végén szűnik meg.

Az elmúlt évtizedben ragyogó pályát bejáró Ricsárdgír zenekar hamarosan feloszlik, olyannyira, hogy utolsó előtti koncertjét a Zene Házában adja. Ezen a zenekar saját szavaival a következőre lehet számítani:

Kedves MŰÉRTŐ, IGÉNYES MAGYAR ZENÉT IMÁDÓ közönségünk! Mielőtt eltűnnénk, mint szürke koala a ködben, igyekszünk kimaxolni mindent, ezért azt találtuk ki, adunk egy utolsó ülős akusztikus vagy unplugged koncertet (mi a különbség nem tudjuk), hogy a lemezbemutató, a turné, és a búcsúkoncert mellett elbúcsúztassuk a komolyzenei énünket is. Ha volt olyan. Áthangszereljük a dalokat, amennyire tudjuk, jönnek IGAZI zenészek is majd, szóval mindenképpen izgalmas lesz, így még sosem hallottatok minket. Frakkot fel, szivart a zsebbe, konyakot a kézbe, ÉLJEN A ZENE!

A felvétel a 2023. március 2-án a Magyar Zene Házában megtartott koncertről készült.További előadások