Facebook pixel

Diggerdrájver

Thumbnail
Theatre: Örkény István Színház
Author: Az előadás szövegét Diggerdriver blogjának felhasználásával szerkesztette: Bagossy László és Epres Attila
Director: Bagossy László
Runtime: Az előadást 1 részben, szünet nélkül játsszák, hossza 110 perc.
Date and time: January 30, 2021, 8:00 PM GMT+1
Language: magyar nyelven, angol felirattal

A december 6-i élő előadás felvétele

Restrictions: from Hungary 200 tickets, from outside of Hungary (abroad) 500 tickets are available
Tickets are no more available for this performance.
After your successful purchase we will send the link of the play to the given e-mail address which you need to click to watch the performance.
We draw your attention to the fact that the link becomes active half an hour prior to the commencement of the stream, and it works only on one IP address, therefore, please do not forward to or share it with other persons.

A december 6-i élő előadás felvétele.

Nehézgépkezelő vagyok. Közérthetőbben: markológépes. Itt Londonban: digger driver. A nyelvtudásom alig haladja meg az alapfokot. Nem szerencsét próbálni jöttem, hanem jövőt biztosítani a nyolcéves gyerekemnek, és tisztességes fizetést találni magamnak. Elvegetálhattam volna a hátralévő életemet a nyugdíjig, végül is biztos állásom volt. A szakmában elértem a csúcsra. Aztán ahogy teltek az évek, egyre kevesebb jutott a bevásárlókosárba és egyre többet kellett fizetni érte, az országra meg valami olyan kilátástalanság és letargia telepedett, hogy szabályosan fojtogatott. Amikor az ember elhagyja a hazáját, az olyan, mint amikor elválik attól a nőtől, akinek elrebegte a ’boldogító igen’-t, aztán a válás után valahogy egy hülye kurva lett. Vannak jó válások, és örök-harag válások. Aztán ugye szeretjük magunkat a válás után kihasznált, átvert áldozatnak tekinteni és szeretjük ezt mindenkinek elmesélni…

More plays