Facebook pixel

Boggie – Költőim – Vendég: Grecsó Krisztián

Thumbnail
Műfaj: könnyűzene
Színház: -
Szerző: Csemer Boglárka és Grecsó Krisztián
Rendező: Csemer Boglárka és Grecsó Krisztián
Időtartam: 90 perc
Időpont: 2021. január 9. 20:00 CET
Nyelv: magyar

Felvételről!

Jegyek erre az előadásra már nem kaphatók!
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

Csemer Boglárka Boggie 2018-ban indította el a Dohány utcai Magvető Caféban irodalmi szobakoncert sorozatát. Az est vendégei voltak többek között Simon Márton, Kemény Zsófi, Szabó T. Anna, Grecsó Krisztián.

A „Költőim” fantázianévre hallgató esteken a közönség ízelítőt kap a színvonalas zenészek játékából, gyönyörű énekhangból, költészetből.

Csemer Boglárka egyedi kifinomult dalszerző, Fonogram-díjas előadóművész. Három nagylemezzel kápráztatta már el közönségét, saját produkciója mellett szívesen kísérletezget a francia sanzon műfajával is.

Grecsó Krisztián író, költő, a kortárs magyar irodalom egyik ünnepelt alkotója, akit az írásai mellett már zenészként is megismerhetett a közönség többek között a Hrutka Róberttel közös estjéből.

Az eszínház programjában ezúttal a szolnoki TISZApART moziban rögzített közös estet láthatja, hallhatja a közönség. A Grecsó Krisztián saját dalaival színesített koncertet, több személyes beszélgetés és számos vers felolvasása gazdagítja.

További előadások