Facebook pixel

Castel Felice

Thumbnail
Műfaj: dráma, kortárs
Szerző: Hamvai Kornél
Rendező: Valló Péter
Időtartam: 100 perc /szünet nélkül játsszuk/
Időpont: 2021. március 27. 20:00 CET
Nyelv: magyar

A felvétel 2005-ben készült, 4:3 képarányban.

Jegyek erre az előadásra már nem kaphatók!
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

A felvétel 2005-ben készült, 4:3 képarányban. A kép jobb és bal oldalán egy-egy keskeny fekete sáv látható.

1958. A Castel Felice óceánjáró fedélzetén összezsúfolódott 1400 kivándorló között nyolc magyar is utazik, valahol Európa és Ausztrália között, úton az ismeretlenbe, ahol sokadmagukkal neki kell fogniuk új életet kezdeni. Kapcsolatok szövődnek és bomlanak fel, új barátságok és konfliktusok születnek, egy igéző szempár köré történeteket írnak, álmok csalogatnak és hamvadnak el szellemes szópárbajok között… És a hajó, a boldogság ígéretét hordozva – neve is ezt jelenti, „boldog kastély” - egyre csak megy. De az új élet kezdéséhez előbb le kell zárni a régit – ha le lehet egyáltalán.

Hamvai Kornél darabja szerelemről, hűségről, ügynökökről, földrészeken átívelő üldözésről és menekülésről – és a hazaszeretetről, a megbocsátásról és a feledésről szól.

További előadások