Don Giovanni - ujjbábopera

Thumbnail
Színház: RS9 Színház Vallai-kert
Szerző: W. A. Mozart, L. Da Ponte, Paizs M.
Rendező: Paizs Miklós
Időtartam: 3 óra, szünettel
Időpont: 2021. február 26. 19:00 CET
Nyelv: magyar
Korlátozás: Magyarországról 1000 jegy, míg Magyarországon kívülről (külföldről) 500 jegy áll a nézők rendelkezésére.
Jegyek erre az előadásra már nem kaphatók!
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

A Don Giovanni (a bécsi változat) azzal ér véget, hogy mindenki eldalolja a bűnös pusztulása fölött érzett örömét, valamint a reményeit, kivéve Leporellót, aki azon dohog, hogy most nézhet munka után. Függöny.
Történetünk ez után indul. Leporello talált munkát, ami nem más, mint főnöke történetének az előadása bábok segítségével, kicsiben. A szemtanút halljuk és látjuk, aki semmit el nem hallgat és ki nem hagy.

Az arca és a két keze tölti meg három órán keresztül a színpadot, és amikor az opera megrendítő fináléja véget ért, egyetlen vágyam volt, hogy újra lássam az előadást. Amelynek szövegét szintén Paizs Miklós írta. Az eredmény remekmű. Paizs Miklós alkotása tökéletes színház, nagy és maradandó élmény. Sajnos ritkán látható az előadás, de semmiképpen se hagyják ki.
/Schein Gábor, 2017, Litera/

Az előadást zongorán kíséri Laufer Szilvia.

További előadások