Facebook pixel

Színjátszás itthon és külföldön

Thumbnail
Kategória: szakmai beszélgetés
Időpont: 2021. szeptember 19. 19:00 CEST
Nyelv: magyar
Jegyek erre az előadásra már nem kaphatók!
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

Mennyire vesz részt szervesen a magyar színházi élet az európai színházi vérkeringésben? Hol tart a magyar színház a nemzetközi trendekhez képest? Milyen a kapcsolat a határon túli magyar színházakkal? Hogyan működik, milyen a megítélése a vendégszerepléseknek, a külföldi turnéknak? A külföldi vendégrendezők munkái hazánkban: hogyan alakulnak ki a munkakapcsolatok, milyen együtt dolgozni egy más kultúrából érkező, magyarul általában nem beszélő művésszel?

A beszélgetés résztvevői, akik között van igazgató, rendező és színművész egyaránt, a mindannyiunkát foglalkoztató kérdésekre keresnek válaszokat.

Az esemény során szó esik majd az eSzínház Fesztiválról és azokról az előadásokról, amelyeket a résztvevő művészek és szakemberek színházai és társulatai neveztek a Fesztiválra.

A nézők az élő online kerekasztal beszélgetés közben kérdezhetnek a résztvevőktől fesztival@eszinhaz.hu e-mail címen.

További előadások