Facebook pixel

Hogyan készül egy streamelt előadás?

Thumbnail
Kategória: szakmai beszélgetés
Időpont: 2021. szeptember 25. 19:00 CEST
Nyelv: magyar
Jegyek erre az előadásra már nem kaphatók!
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

Milyen lépések vezetnek el oda, hogy a néző az okos eszköze monitorján FullHD-ben lássa a színházi előadást? Milyen elvek szerint kerülnek kiválasztásra a felvételre kerülő darabok? Mennyi ideig tart a felkészülés? Hogyan dolgozik, készül együtt a színházi és a filmes szakma egy ilyen eseményre? Milyen szervezési munkát kíván meg egy stream felvétel, amely a „színfalak mögött” zajlik, tehát a néző számára láthatatlan? Milyen kockázatokkal, veszélyekkel kell számolni egy felvétel során?

A beszélgetés résztvevői, akik között van rendező, dramaturg, adminisztratív igazgató és színművész egyaránt, a mindannyiunkát foglalkoztató kérdésekre keresnek válaszokat.

Az esemény során szó esik majd az eSzínház Fesztiválról és azokról az előadásokról, amelyeket a résztvevő művészek és szakemberek színházai és társulatai neveztek a Fesztiválra.

A nézők az élő online kerekasztal beszélgetés közben kérdezhetnek a résztvevőktől fesztival@eszinhaz.hu e-mail címen.

További előadások