Facebook pixel

A kis boszorkány

Thumbnail
Kategória: ifjúsági
Színház: Kövér Béla Bábszínház
Szerző: Otfried Preussler, Schneider Jankó
Rendező: Schneider Jankó
Időtartam: 1 óra
Időpont: 2021. szeptember 17. 08:00 CEST
Nyelv: magyar
A megváltott jeggyel az előadás 2021.09.17. 08:00 és 2021.09.26. 23:59 (CEST) között tekinthető meg, felvételről!
Jegyek erre az előadásra már nem kaphatók!
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

A szegedi Kövér Béla Bábszínház A kis boszorkánnyal várja kicsiket, nagyokat, családokat a képernyők elé. A szegedi Boszorkánysziget egy boszorkány legandáktól és tényektől átitatott helye a városnak. Ehhez a városi legendához kerestünk történetet, és Otfried Preusslernél rá is leltünk a kis boszorkány meséjére.

Történetünk egy fiatal boszorkányról szól, akinek legfőbb célja, hogy jó boszorkánnyá váljon, és együtt táncolhasson boszorkány nővéreivel a Nagy Boszorkányéjen. Ezért csupa jót tesz az őt körülvevő városi emberekkel, és csak a velük gonoszkodókkal szemben engedi meg a csínyt magának.

Ha egyszer Szegeden jártok, nézzetek fel az égre, hátha megpillantjátok őt a seprűjén lovagolva, hűséges hollója társaságában.

További előadások