Facebook pixel

Szólít a szörny

Thumbnail
Kategória: ifjúsági
Színház: Weöres Sándor Színház és Mesebolt Bábszínház
Szerző: Patrick Ness – Siobhan Dowd eredeti ötlete nyomán készült – regénye alapján írta: Vidovszky György
Rendező: Vidovszky György
Időtartam: 85 perc
Megtekinthető: 2022.09.16. 19:00 - 2022.09.25. 23:59 (CEST)

14 éven aluliaknak nem ajánlott!

A megváltott jeggyel az előadás 2022.09.16. 19:00 és 2022.09.25. 23:59 (CEST) között tekinthető meg, felvételről!
Jegyek erre az előadásra már nem kaphatók!
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

A Weöres Sándor Színház és a Mesebolt Bábszínház közös produkciója. Együttműködő partner: a Kabóca Bábszínház.

Üveghegy-díjas előadás: a X. Jubileumi Kaposvári Assitej Nemzetközi Gyermek-és Ifjúsági Színházi Biennálén a Szólít szörny a legjobb ifjúsági színházi előadás lett.

’Van egy fiú, gyereknek már túl idős, de felnőttnek még túl fiatal.’ Így kezdődik a tizenhárom éves Conor története, akinek élete legnehezebb kihívásával kell megküzdenie. Azon a napon, miután édesanyjának meg kellett beszélnie valamit Conorral, minden megváltozott. Az élet, amit annyira szeretett, hirtelen múlt időbe került. Bár Conor megpróbálja nem mutatni, mit érez, de... éjszakánként, néhány perccel éjfél után meglátogatja őt egy szörny. Szürreális belső utazás bűntudatról, elmúlásról és elengedésről; kiútkeresés egy életen át tartó trauma útvesztőjéből. Embertörténet bábokkal, de nem csak fiataloknak.

További előadások