Facebook pixel

Kvartett

Thumbnail
Műfaj: Szórakoztató, Dráma
Színház: Pesti Színház
Szerző: Spiró György
Rendező: Marton László
Időtartam: 110 perc
Időpont: 2021. augusztus 13. 19:00 CEST
Nyelv: magyar
A megváltott jeggyel az előadás 2021.08.13. 19:00 és 2021.08.20. 18:00 (CEST) között tekinthető meg, felvételről!
Mennyiség:
Kuponbeváltás
Az előadásra jegyet vásárolni augusztus 20. 15:00-ig van lehetőség.
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.
A Kvartett panelházaspárjának rutinos mindennapjait különös esemény zavarja meg: egy Amerikából érkező idegen kopogtat be hozzájuk, s azt hajtogatja, hogy a családfő, az Öreg mentette meg az életét ’56-ban, hisz ő figyelmeztette a forradalom után sejthető számonkérésekre. A váratlan Vendég sok évtized múltán sem feledi az Öreg jóságát, s most drága ajándékokkal szeretné meghálálni az egykori segítséget. Csakhogy a múltban ragadt és gyanakvó családfő árulónak nevezi a Vendéget, és kitessékeli. Egyszerre szívbemarkoló, szánalmas és groteszk beszélgetésnek leszünk tanúi – amikor a Vendég próbálja meggyőzni az Öreget a napnál is világosabb igazságról, amelyet az valamiért nem hajlandó meghallgatni, még kevésbé megérteni...

További előadások