Terike & Irén - audionarrációval

Thumbnail
Színház: KVTársulat
Szerző: Markó Róbert - KVTársulat - Enyedi Éva
Rendező: Markó Róbert
Időtartam: 1 óra 16 perc szünet nélkül
Időpont: 2021. február 27. 18:00 CET
Nyelv: magyar

A megváltott jeggyel az előadás 2021.02.27. 18:00 és 2021.02.28. 24:00 (CET) között bármikor megtekinthető, felvételről!

Az előadást látássérültek számára akadálymentesítve, audionarrációval ellátva vetítjük.

Jegyek erre az előadásra már nem kaphatók!
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

Az előadást látássérültek számára akadálymentesítve, audionarrációval ellátva vetítjük.

A darab egy újsághír valós tényein alapul:2016 augusztusában két idősödő hölgy, magát NAV ellenőrnek kiadva, póthajakat akart kicsalni büntetés fejében egy belvárosi fodrászszalon vezetőjétől.

A történet egyszerre szövevényes, mulatságos és megható; Irén egy középiskolai igazgató jobb napokat látott gyermektelen özvegye, Terike pedig jól karbantartott nagymamaként próbál állást szerezni, hogy anyagilag segítse a családját, és megvalósítsa önmagát.

A két nő fiatalokat megszégyenítő energiával és elszántsággal jut el a nagy közös célhoz; a póthaj megszerzéséhez, miközben elképesztően mulatságos helyzetekbe és kalandokba keverednek.

„… Hosszan lehetne méltatni a szöveget, kezdve a sziporkázó szóhasználattól az elképesztő helyzet- és karakterkomikumig, az élmény mégis a színészek tehetségének köszönhető…az alkotóknak összejött a varázslat: egy élvezetes és feszes előadást mutattak be.”

Hajnal Márton - SZÍNHÁZ

További előadások