Facebook pixel

Boggie – Költőim – Vendég: Grecsó Krisztián

Műfaj: zene, könnyűzene
Színház: -
Szerző: Csemer Boglárka és Grecsó Krisztián
Rendező: Csemer Boglárka és Grecsó Krisztián
Időtartam: 90 perc
Nyelv: magyar

2990 Ft (€7.68)

A rögzített előadásokra történő jegyvásárláshoz és a kupon beváltáshoz regisztráció szükséges!
Jegyvásárlás - 2990 Ft
A megváltott jegy a rögzített előadás első megtekintésének időpontjától kezdve egy hétig érvényes. Ezen időtartam alatt a rögzített előadás megtekintése megszakítható és újrakezdhető, azonban összesen két alkalommal nézhető meg teljes terjedelmében.
Havi előfizetés vásárlása - 6990 Ft / hó
Havi megújuló előfizetéssel bármely „bármikor elérhető” kategóriába tartozó előadást és koncertet megtekinthet az előfizetés időtartama alatt, korlátlanul. Az előfizetés határozatlan idejű és bármikor lemondható a „Fiókom” menüpont alatt. Lemondás esetén az előfizetés a megkezdett egy hónapos időszak végén szűnik meg.

Csemer Boglárka Boggie 2018-ban indította el a Dohány utcai Magvető Caféban irodalmi szobakoncert sorozatát. Az est vendégei voltak többek között Simon Márton, Kemény Zsófi, Szabó T. Anna, Grecsó Krisztián.

A „Költőim” fantázianévre hallgató esteken a közönség ízelítőt kap a színvonalas zenészek játékából, gyönyörű énekhangból, költészetből.

Csemer Boglárka egyedi kifinomult dalszerző, Fonogram-díjas előadóművész. Három nagylemezzel kápráztatta már el közönségét, saját produkciója mellett szívesen kísérletezget a francia sanzon műfajával is.

Grecsó Krisztián író, költő, a kortárs magyar irodalom egyik ünnepelt alkotója, akit az írásai mellett már zenészként is megismerhetett a közönség többek között a Hrutka Róberttel közös estjéből.

Az eszínház programjában ezúttal a szolnoki TISZApART moziban rögzített közös estet láthatja, hallhatja a közönség. A Grecsó Krisztián saját dalaival színesített koncertet, több személyes beszélgetés és számos vers felolvasása gazdagítja.

További előadások