Facebook pixel

Maradjunk annyiban

Műfaj: kortárs
Színház: Eötvös 10 Kulturális Központ
Szerző: Szalai Kriszta
Rendező: Szalai Kriszta
Időtartam: 1 óra 10 perc
Nyelv: magyar

2990 Ft (€7.63)

A rögzített előadásokra történő jegyvásárláshoz és a kupon beváltáshoz regisztráció szükséges!
Jegyvásárlás - 2990 Ft
A megváltott jegy a rögzített előadás első megtekintésének időpontjától kezdve egy hétig érvényes. Ezen időtartam alatt a rögzített előadás megtekintése megszakítható és újrakezdhető, azonban összesen két alkalommal nézhető meg teljes terjedelmében.
Havi előfizetés vásárlása - 7990 Ft / hó
Havi megújuló előfizetéssel bármely „bármikor elérhető” kategóriába tartozó előadást és koncertet megtekinthet az előfizetés időtartama alatt, korlátlanul. Az előfizetés határozatlan idejű és bármikor lemondható a „Fiókom” menüpont alatt. Lemondás esetén az előfizetés a megkezdett egy hónapos időszak végén szűnik meg.

'Egy 26 éve az utcán élő hajléktalan nővel hallottam riportot. Feltöltött és erőt adott ez a csodás asszony. Ezzel az estével szeretnék mindenkit maga fölé emelni.'- mondja Szalai Kriszta, aki 5 napig saját bőrén is megtapasztalta milyen hajléktalannak lenni. Az ő tapasztalásait és Lakatosné Jutka életének történetét írta színpadra. Az előadás után megismerhetik Lakatosné Jutkát is, aki az előadás bevételéből jutott foghoz is. Ez az online előadás most a kunyhóból albérletbe való költözését is segíti.

Felemelő estét kívánunk a 2017-ben Kritikusok díjára felterjesztett előadással!

További előadások