Facebook pixel

Ajándékozzon élményt karácsonyra!

ONLINE SZÍNHÁZI ÉLMÉNY KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL, KARÁCSONYRA!

Élő és felvételről vetített színházi előadásainkkal és szolgáltatásainkkal már számos vállalkozás és intézmény dolgozóit, munkatársait segítettünk megajándékozni karácsonykor és más, egyedi alkalmakkor.

Ajándékozzon Ön is munkatársainak, üzleti partnereinek online színházi élményt, ráadásul ezzel alapítványunkat és közvetlenül a színházakat támogatja!

Az eSzínház Magyarország legátfogóbb streaming platformja, ahol felnőtteknek szóló színházi előadások mellett, gyerek- és ifjúsági darabok, táncelőadások, könnyű- és komolyzenei koncertek is elérhetők, és akár ajándékba adhatóak egyedi és csoportos formában egészen a több 1000 fős megajándékozotti körig.

Dedikált alkalmakra zártkörű eseményeket is szervezünk, így a kulturális tartalmakhoz az adott cég vagy szervezet saját üzenetét, beszédét, díjátadóját stb. is hozzá tudjuk illeszteni.

A szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a megajándékozottak széles körben tudjanak választani: mit mikor és hol használnak fel az ajándékokból.

Ízelítőképpen néhány szolgáltatás, amely elérhető az eSzínházban:

  • 3 hónapig érvényes egyedi kupon, amelyet beváltható a "Bármikor elérhető" előadások egyikére, a kupont beváltó választása szerint. Beváltást követően az előadás 1 hétig bármikor megtekinthető, összesen 2 alkalommal. Ajelenleg elérhetőelőadások listája itt található: https://eszinhaz.hu/hu/eloadasok/rogzitett
  • 3 hónapig érvényes egyedi kupon, amely beváltható egy szabadon választott, az eSzínházzal együttműködőszínház(pl. Örkény, Radnóti, Katona, Víg) felvételről vagy élőben vetített előadásairaaz érintett 3 hónapos időszakban. Itt tehát a kupont beváltó dönti el, hogy az adott színház melyik előadására váltja be a kupont
  • Egyedi link (megrendelésben megadott mennyiségben) egy kiválaszott előadásra amelyet felvételről vagy élőben vetítünk. A link érvényessége felvételről vetített előadás esetén az előadás színlapján megadott intervallumon belül, élő vetítés idején a vetítés időpontjában
  • Zártkörű vetítés A megrendelés szerinti előadásra vonatkozik, amelyet kizárólag zárkörűen vetítünk le a megrendelésben szereplő időpont(ok)ban vagy intervallumbana vetítésre jogosultaknak (meghívottaknak). Ez esetben lehetőség van arra, hogy saját filmet/bejátszót(brand, köszöntő stb.) is vetítsünk az előadás előtt vagy után.

További információk és egyedi árajánlat:
Sárközi Szabina