Facebook pixel

Ébredések – Tóth Auguszta és az Art-grUp zenekar lemezbemutató koncertje

Thumbnail
Az együttes neve: Tóth Auguszta és az Art-grUp zenekar
A koncert helyszíne: Nemzeti Színház – Gobbi Hilda Színpad
Időtartam: 40 perc
Nyelv: magyar
Időpont: 2021. január 25. 19:00 CET
Jegyek erre a koncertre már nem kaphatók!

Az Art-grUp zenekar 2016-ban alakult, örömzenélés céljából. Motiválta két ember kíváncsi természete, és az alkotás iránti vágya: Auguszta, mint szövegíró, Tibor, mint zeneszerző.
Izgalmas és számunkra értékes, jókedvű, közös munka és szórakozás eredményeként született meg a 2016-ban megjelenő első lemezünk, melynek címe: Érzések lett, majd folytatásként a most megjelenő második lemezünk, melynek a címe: ÉBREDÉSEK. Az alkotók szerint, a dalok önmagukért beszélnek majd, nem szorulnak magyarázatra, reményeink szerint, minden egyes hallgató pontosan azt fogja kihallani belőlük, ami számára a legfontosabb. Az Ébredés lemezünk anyaga még erőteljesebb lett mind mondanivalóját és zeneiségét tekintve, maga a lemez címe is erre utal.
Bízunk abban, hogy ahogy nekünk, úgy a kedves hallgatóknak is sok lelki és zenei örömöt fog okozni ez a koncert és a lemez.
Ezúton szeretnénk megköszönni a Nemzeti Színháznak, hogy lehetőséget és helyet adott a koncert létrehozásához, valamint az EMMI-nek, hogy anyagilag támogatta az Ébredés lemez megszületését.