Mamma Mia, micsoda koncert! – ABBA slágerek szimfonikus zenekarral

Thumbnail
Az együttes neve: Pannon Filharmonikusok
A koncert helyszíne: Kodály Központ, Pécs
Időtartam: 1 óra 53 perc
Nyelv: magyar
Időpont: 2021. március 8. 20:00 CET
Mennyiség:
Kuponbeváltás
A koncertre jegyet vásárolni március 08. 18:50-ig van lehetőség.

A nagy sikerre való tekintettel újra elérhető!

Tudta, hogy a családok nagy részében a kultúra fogyasztásának motorjai a nők? Ők azok, akik számos teendőjük mellett még koncert- vagy színházjegyet sem felejtenek el venni! Az ő tiszteletükre nőnapon még egyszer elérhető a nagysikerű Abba emlékkoncertünk. Bíztatunk mindenkit, hogy lepje meg a környezetében élő hölgyek egyikét egy koncertjeggyel, ami érintésmentesen, akár a távolból is küldhető! Igazán stílusos és egyedi ajándék egy élménnyel meglepni a hölgyeket, a Pannon Filharmonikusok nem is akármilyen zenei élményt kínál egy szál virág mellé!

A több éve hatalmas sikerrel futó koncertek után most VÉGRE koncertfilmen is! Minden évben órák alatt elfogytak a jegyek, több ezren voltak kíváncsiak az előadásokra, most nem kell félni, hogy a többszörös teltház miatt bárki lemarad. A világ bármely pontjáról megtekinthető, több éves tapasztalat alapján azt javasoljuk, hogy érdemes olyan helyen nézni, ahol táncolni is lehet!

A világhírű zeneszámok ilyen magas színvonalú hangszerelése egészen egyedi, a közönség valójában ezen különleges hangszerelés világpremierjének lehet részese!

A Kodály Központban 2020-ban megrendezett elképesztő hangulatú Valentin-napi, utolsó élő ABBA Mamma Mia! előadásból készült koncertfilm. ABBA slágerek szimfonikus zenekarral a Pannon Filharmonikusok előadásában.

Közreműködik: Polyák Lilla, Náray Erika, Malek Andrea, Magyar Bálint, Juhász Levente

Vezényel: Illényi Péter

Hangszerelte: Vass András és Brandenburg Ádám

Konferál: Bősze Ádám