Facebook pixel

Kulisszakoncert

Műfaj: könnyűzene
Az együttes neve: Csemer Boglárka „Boggie” és Grecsó Krisztián zenés-irodalmi estje
A koncert helyszíne: Pannónia Stúdió
Időtartam: 1 óra 22 perc
Nyelv: magyar

2 990 Ft (€7.64)

A rögzített koncertekre történő jegyvásárláshoz és a kupon beváltáshoz regisztráció szükséges!
Jegyvásárlás - 2990 Ft
A megváltott jegy a rögzített koncert első megtekintésének időpontjától kezdve egy hétig érvényes. Ezen időtartam alatt a rögzített koncert megtekintése megszakítható és újrakezdhető, azonban összesen két alkalommal nézhető meg teljes terjedelmében.
Havi előfizetés vásárlása - 7990 Ft / hó
Havi megújuló előfizetéssel bármely „bármikor elérhető” kategóriába tartozó előadást és koncertet megtekinthet az előfizetés időtartama alatt, korlátlanul. Az előfizetés határozatlan idejű és bármikor lemondható a „Fiókom” menüpont alatt. Lemondás esetén az előfizetés a megkezdett egy hónapos időszak végén szűnik meg.

EXKLUZÍV ZENÉS-IRODALMI EST, KONCERT A LEGENDÁS PANNÓNIA STÚDIÓBAN!

LEGYEN RÉSZESE A KULISSZAKONCERT ÉLMÉNYNEK!

Grecsó Krisztián és Csemer Boglárka 'Boggie' közös estjén saját történeteiket fűzik csokorba a zene és az irodalom nyelvén. Két ember személyes beszélgetésébe pillanthatunk bele, ami tele van érzelmekkel és spontaneitással. Gyakran még saját maguk számára is zavarbaejtő vizekre eveznek, de büszkén felvállalják esendőségüket, hétköznapiságukat. A két alkotó izgalmas műsorában, nem csak hogy közel kerülhetünk az alkotás titkaihoz, de betekintést nyerhetünk univerzumukba is. Zene, irodalom és egy kis életről való elmélkedés. Még több Krisztiánból és még több Boggieból.További előadások