Facebook pixel

Hip-hop 50!

Műfaj: könnyűzene, szórakoztató
A koncert helyszíne: Magyar Zene Háza, Koncertterem
Időtartam: 1 óra 30 perc
Nyelv: magyar

2990 Ft (€7.68)

A rögzített koncertekre történő jegyvásárláshoz és a kupon beváltáshoz regisztráció szükséges!
Jegyvásárlás - 2990 Ft
A megváltott jegy a rögzített koncert első megtekintésének időpontjától kezdve egy hétig érvényes. Ezen időtartam alatt a rögzített koncert megtekintése megszakítható és újrakezdhető, azonban összesen két alkalommal nézhető meg teljes terjedelmében.
Havi előfizetés vásárlása - 6990 Ft / hó
Havi megújuló előfizetéssel bármely „bármikor elérhető” kategóriába tartozó előadást és koncertet megtekinthet az előfizetés időtartama alatt, korlátlanul. Az előfizetés határozatlan idejű és bármikor lemondható a „Fiókom” menüpont alatt. Lemondás esetén az előfizetés a megkezdett egy hónapos időszak végén szűnik meg.

A hiphop műfaj jeles évfordulóhoz érkezett, idén ötven éves, hiszen bár egészen pontos időpont nem köthető a műfaj születéséhez, de a gyökerei azokhoz az első 1973-as bronxi block partykhoz vezetnek, ahol a sound systemekből meghosszabbított funk-breakek szóltak DJ Kool Herc kezei alól. A Hiphop50!-en jeles magyar zenészek és mc-k alkotnak szupergrupot, hogy megünnepeljék a műfaj első félévszázadát. Az est során fellépők mc-k: Slow Village, Gege, Saiid, Lil Frakk, Co Lee, Ponza, Bongor. Az élő hangszeres zenekar, amely kíséri a rappereket a következő zenészekből áll: Czirják Tamás - dob, Boros Levente - dob, Heilig Tamás - basszus hangszerek, Sabák Péter - basszus hangszerek, Sági Viktor - gitár, Molnár Bencze - billentyűs hangszerek, Zsigiri Bálint - percussion, sample, Örsi András - DJ, Varga Dániel - szaxofon, Szögi István - pozan. Pazar hiphop-ünnep várható, minden rajongónak itt a helye!

A felvétel a 2023. november 17-én a Magyar Zene Házában megtartott koncertről készült.További előadások