Facebook pixel

Random Trip – Egy este a világ körül | Ineffable

Műfaj: Komolyzene, Szórakoztató
Az együttes neve: Random Trip
A koncert helyszíne: Magyar Zene Háza, Koncertterem
Időtartam: 2 óra 30 perc
Nyelv: magyar

2990 Ft (€7.63)

A rögzített koncertekre történő jegyvásárláshoz és a kupon beváltáshoz regisztráció szükséges!
Jegyvásárlás - 2990 Ft
A megváltott jegy a rögzített koncert első megtekintésének időpontjától kezdve egy hétig érvényes. Ezen időtartam alatt a rögzített koncert megtekintése megszakítható és újrakezdhető, azonban összesen két alkalommal nézhető meg teljes terjedelmében.
Havi előfizetés vásárlása - 7990 Ft / hó
Havi megújuló előfizetéssel bármely „bármikor elérhető” kategóriába tartozó előadást és koncertet megtekinthet az előfizetés időtartama alatt, korlátlanul. Az előfizetés határozatlan idejű és bármikor lemondható a „Fiókom” menüpont alatt. Lemondás esetén az előfizetés a megkezdett egy hónapos időszak végén szűnik meg.

A felvételen az élő előadás első 15 perce áttekerhető!

Hogy hogy kerül Phil Collins egyik kedvenc vokalistája a Genesis 2022-es búcsúturnéjáról egy színpadra egy Kossuth-díjas szaxofonművészünkkel és hazánk legnemzetközibb előadóival a Magyar Zene Házában? Nos, erre nemcsak Delov Jávor dobos, a Random Trip művészeti vezetőjének tizennégy évnyi folyamatos álmodozása a válasz, hanem a csapat 2023-as évre kitűzött egyik legnagyobb célja is: minél több nemzetközi koncert és kollaboráció megvalósítása, egyben „füllel fogható” bebizonyítása annak, hogy Európában a jazz- és popzenei szcénát tekintve is kiemelkedő helyen áll Magyarország a zenei tehetségek és klasszisok felmutatásában – minden zenészgenerációt beleértve. Erre tökéletes bizonyíték lehet a Random Trip első koncertje a Zene Házában április 6-án, ahol az Irie Maffia dívája és fenegyereke, Sena Dagadu és MC Kemon mellett többek között Szebényi Dániel (godfater.) és még sokan mások látják vendégül a Vujicsics együttesből is ismert Borbély Mihályt – az ország egyik legsokoldalúbb fúvóshangszeresét –, aztán Ausztria egyik legkeresettebb session-gitárosát, Thomas Hechenbergert, valamint Daniel Pearce 'DTale'-t, aki amikor éppen nem a Genesis, vagy a Level 42 zenészeivel varázsolja el élőben a közönséget, akkor olyan drum’n’bass-világslágereket ír a Sigma zenekarral, mint a Nobody To Love. A koncert az Osztrák Kulturális Fórum támogatásával valósul meg.

A Random Trip hazánk legismertebb popzenei improvizációs közössége: egy műfaji határokon (rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő koncertsorozat, amelyben a magyar zene szereplői sokszor egészen meglepő összeállításokban állnak színpadra és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba. A 2008/2009 fordulóján budapesti klubokból indult sorozat mára kinőte saját kereteit, a fellépők sorában már rendszeresen megtalálhatók nemzetközi sztárzenészek is. A sorozat vezéregyénisége Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó összetételű társaság zenél.

További előadások