Facebook pixel

Mecénás Klub

Önnek is fontos, hogy színészlegendáink emlékezetes alakításai és színházaink felejtehetetlen alkotásai fennmaradjanak az utókornak?

Akkor legyen Ön is az eSzínház Mecénás klubjának tagja, ahol számos exkluzív élmény és kedvezmény várja!

Alapítványunk (az eSzínházat is fenntartó Alapítvány a Magyar Színházakért) 2016 óta a filmes szakma legjobbjaival karöltve dolgozik azon, hogy a színházak értékes alkotásait rögzítse és megőrizze. Az évek során felvett, rendkívül sokszínű és igényes előadások 2020 szeptembere óta a nagyközönség számára is elérhetők az eSzínház felületén, amelynek bevételeit az alkotók jogdíjaira és további színházi projektekre fordítjuk, vagyis nem csak értéket mentünk, hanem támogatjuk és finanszírozzuk is a színházakat és társulatokat a jelenleg is tapasztalható nehéz időkben.

Önt is várjuk a színházbarátok közösségébe!

A 2023-as őszi évadtól útjára indítjuk az eSzínház Mecénás Klubját, hogy egy olyan, a kőszínházak és független társulatok működését segítő és támogató színházbarát közösséget hozzunk létre, amely segíti alapítványunkat az értékmentésben, megőrzésben és a színházak közvetlen támogatásában. Csatlakozzon Ön is hozzánk, és támogatását egyedi, különleges lehetőségekkel megháláljuk meg az alkotókkal, társulatokkal, és színházakkal együttműködésben.

Támogatói szintek

TÁMOGATÓMECÉNÁSPATRÓNUS
Tagdíj: 25.000 FtTagdíj: 50.000 FtTagdíj: 100.000 Ft
Évadonként 1 alkalommal exkluzív színházi esemény vagy más, egyedi program, és az azt követő fogadáson való részvételÉvadonként 2 alkalommal exkluzív színházi esemény vagy más, egyedi program, és az azt követő fogadáson való részvételÉvadonként 2 alkalommal exkluzív színházi esemény vagy más, egyedi program, és az azt követő fogadáson való részvétel
Évadonként 2 db megtekintési jogosultság a Bármikor elérhető előadások és koncertekreÉvadonként 3 db megtekintési jogosultság a Bármikor elérhető előadások és koncertekreÉvadonként 4 db megtekintési jogosultság a Bármikor elérhető előadások és koncertek közül
Hírlevél, exkluzív tartalommalHírlevél, exkluzív tartalommalHírlevél, exkluzív tartalommal
eSzínház Támogató online badgeeSzínház Mecénás online badgeeSzínház Patrónus online badge
Évadonként 1 alkalommal backstage (kulissza) bejárás és beszélgetés színházcsinálókkal, alkotókkalÉvadonként 1 alkalommal backstage (kulissza) bejárás és beszélgetés színházcsinálókkal, alkotókkal
Évadonként egy alkalommal részvétel egy forgatáson (színházi felvétel készítésén) valamint azon az élő színházi előadáson, amelyről a fevétel készül
Részvétel az eSzínház Fesztivál díjátadó gáláján

Amennyiben Ön is szeretne Támogatónk, Mecénásunk vagy Patrónusunk lenni, nincs más teendője, mint kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb támogatói szintet, valamint elindítani a támogatói szinthez tartozó összeg átutalást a következő adatokkal:

Alapítvány a Magyar Színházakért
11705060-21189436
A közleményben kérjük, tüntesse fel: Mecénás Klub Tagság

Az átutalást követően kérjük, írjon nekünk az info@eszinhaz.hu e-mail címre, megadva nevét, telefonszámát és e-mail címét, hogy mielőbb felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Az első Mecénás Klub rendezvény Támogatóknak, Mecénásoknak és Patrónusoknak:

  • 2023. november 29., 18:00 - MÜPA, ahol a Papageno-val közösen rendezett eseményen, a Radnóti Miklós Színház: Szabad Lebegés című előadásáról beszélgetünk az alkotókkal, majd pedig levetítjük a Szabad Lebegés előadást. A vetítést követő koccintáson vendégeink találkozhatnak az alkotókkal.

Mecénás Klub rendezvény Patrónusoknak:

  • 2023. november 8.: eSzínház Fesztivál díjátadó ünnepség és gála

Kérdése van? Csatlakozna, de bővebb tájékoztatásra van szüksége?

Szívesen kapna rendszeres tájékoztatást a Mecénás Klub programokról?
Kérjük, adja meg adatait, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!