Facebook pixel

Rólunk

Az e-színház platformot az Alapítvány a Magyar Színházakért fejlesztette és hozta létre a színházi szakma aktív bevonása mellett.

Az Alapítvány elsődleges célja a magyar színházi kultúra és tradíció megőrzése, megörökítése és fejlesztése. Az Alapítvány támogatást nyújt a színházak művészi értékeinek megőrzéséhez, ahhoz, hogy a színházak, a színházban alkotók céljaiknak és rangjuknak megfelelően tudjanak működni, dolgozni.

Az Alapítvány az e-színház létrehozásával egyrészről kiszolgálja a színházszerető közönséget, hogy korlátok nélkül élvezhessen előadásokat a világ minden táján, másrészről bevételekből elsősorban színházakat, az alkotókat részelteti. Hiszen az Alapítvány nem csupán a nevében működik és dolgozik a színházcsinálókért.

Az Alapítvány immár több, mint öt éve rögzít és juttat el a széles közönséghez színházi előadásokat, méghozzá a legmodernebb technikai eszközök használatával, a legmagasabb felkészültségű tévés szakemberek közreműködésével, a színházi alkotókkal karöltve és természetesen jogtisztán.

Az Alapítvány részben magánmecenatúrából, részben az előadások értékesítéséből finanszírozza működését, a felvételek elkészítését és a nézőkhöz közvetítését. Amennyiben támogatni szeretné az Alapítvány munkáját, az e-színház platformot, mindezt megteheti a jegyvásárlás során vagy várjuk szponzorációját az Alapítvány bankszámlájára: 11705060-21189436. Minden befolyt összeget arra fordítunk, hogy minél több előadást mutathassunk meg Önnek.