Facebook pixel

Színészbüfé/Büfészínész 2.

Thumbnail
Műfaj: szórakoztató, vígjáték
Színház: Örkény István Színház
Szerző: Az Örkény István Színház művészei, szerkesztette Mácsai Pál
Rendező: Mácsai Pál
Időtartam: Az előadást 2 részben, 1 szünettel játsszák, hossza 180 perc
Megtekinthető: 2021.05.23. 18:00 - 2021.05.24. 23:59 (CEST)
Nyelv: magyar

A 2021.05.22-i élő előadás felvétele!

Az Örkény Színház a jegybevétel felével a Független Előadó-művészeti Szövetséget támogatja.

A megváltott jeggyel az előadás 2021.05.23. 18:00 és 2021.05.24. 23:59 (CEST) között tekinthető meg, felvételről!
Jegyek erre az előadásra már nem kaphatók!
A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.
Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

Azt meséld el, Kriszta, Máté, Imi, Epi, István, Ancsa, Laci, Betti, Tünde, Pali, Zsolti, Máté, Marci, Judit, Csabi, Anna, Milán!

Ma este pályánk emlékezetes pillanatairól mesélünk. Mindarról, ami a színpadon megtörténhet, tehát meg is történik: találkozásokról, amelyektől kaptunk valamit, esetekről, ahol megértettünk valamit, sikerekről, ahol elértünk valamit, bakikról, ahol elrontottunk valamit. Célunk nem csak a nevettetés, (az is), hanem főleg az, hogy személyes történeteinken keresztül megmutassuk valamiképp a színházi munka egyszerre komoly és groteszk természetét. És ha saját esetekről beszélünk, bizonyára szóba jön az a színházi anekdota-kincs, amely színházi társalgókban öröklődik gyakran nemzedékről-nemzedékre.

További előadások